Realisaties

Decoratiewerken Stockman levert vakkundig schilderwerk met oog voor detail. Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van verf en materiaalkeuze brengt hij de perfecte afwerking op een efficiënte en correcte manier. We begeleiden u bij het uitzoeken van uw woonstijl, kleur en materiaal. En zorgen voor een warme thuis of voor een klasse volle zaak.

Een verwaarloosde of beschadigde gevel laat geen goede indruk na. Decoratiewerken Stockman hersteld waar nodig en laat uw woning of zaak opnieuw stralen, zowel voor uw gevels als voor uw schrijnwerk.

Al onze producten worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Je kunt op verschillende manieren de uitstraling van je raamdecoratie en daarmee je interieur bepalen. De materiaalkeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je raamdecoratie, ook de kleur, de transparantie en de decoratieve opties dragen hier ook aan bij.

Beschouw je vloer als het kader rond een schilderij. Je hele interieur komt beter tot zijn recht wanneer je vloer er goed bij past. Je vind dan ook bij ons een uitgebreide keuze aan vloerbekleding : tapijt, tegels, linoleum, vinyl, … We helpen je om de twee belangrijkste vloervoorwaarden( functionaliteit en schoonheid ) moeiteloos te vervullen.